Με έχει το Google άρα υπάρχω!

Τι θα έλεγε άραγε ο Αριστοτέλης αν ζούσε στις μέρες μας; Μάλλον το παραπάνω!

Είναι γεγονός ότι στις μέρες μας ο,τι θέλουμε να αναζητήσουμε στο διαδίκτυο γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της Google. Μάλιστα σχεδόν σε όλα τα φόρουμ οι χρήστες πριν κάνεις μια ερώτηση σου λένε έψαξες στο Google; Αν δεν υπάρχει στο Google δεν υπάρχει.

Έτσι βρίσκουμε την παράφραση του γνωστού μας ρητού “Σκεύτομαι άρα υπάρχω” ως “Με έχει το Google άρα υπάρχω!”. Πραγματικά τα τελευταία πέντε χρόνια θα έχω κάνει χιλιάδες αναζητήσεις, και έχω λύσει διάφορα προβλήματα χάρις σε αυτό.

Αναρωτιέμαι αν αλλάξει η πολιτική της google στο μέλλον και μας πούνε Απεριόριστες Αναζητήσεις με 5 ευρώ , αλλιώς περιορίσου σε 10 αναζητήσεις την μέρα. Πόσοι θα τα δώσουν; ή μάλλον πόσοι δεν θα τα δώσουν; Είμαι εξαρτημένος από το Google όπως και πολλοί ακόμα. Χαίρομαι τις υπηρεσίες της (gmail, earth, googlepages, gtalk, googlevideo) που είναι ακόμα δωρεάν.

Χωρίς να γίνω μάντης σύντομα, θα δούμε το GoS (Google operating System βασισμένο σε GNU/Linux), το Gchip (CPU made by Google το οποίο θα τα φοράει χαλαρά σε όλα τα άλλα), την πτώση της Microsoft και τον Bill Gates να δουλεύει για την Google. Καλά για το τελευταίο δεν παίρνω και όρκο ;)

Ααααααα! και να μην ξεχάσω Με έχει το Google άρα υπάρχω :)

26.08.2006. 00:00

Γιάννης on 06.11.2007. 22:52

Συμφωνώ απόλυτα με τα λόγια. Όπως εσύ έτσι και εγώ όπωσ=ς και οι υπόλοιποι χρήστες του διαδικτύο είναι απίθανα εξαρτημένοι και "εθισμένοι" θα έλεγα στη χρήση των υπηρεσιών του Γούγλη! (Google), όπως τα προαναφερθέντα. Ελπίζω ποτέ να μην γίνει αυτό ποτέ, δηλαδή απεύχομαι να εμπορευματοποιηθεί το χρησιμότατο εργαλείο του Google. Νομίζω πως δεν θα γίνει διότι είναι δημοφιλής επειδή ακριβώς είναι δωρεάν. Βγάζει το κέρδος από αλλού.

Και όντως! "Με έχει το Google άρα υπάρχω!"

Γράψε κάτι ντε

:

:

:


8 + 2 =